Om mig


Jag heter Daisy Intisdotter och arbetar inom friskvårdsmedicin och hälsovård.
Jag är certifierad Massageterapeut, diplomerad Kinesiolog, licensierad Psykopraktor® och Emotionell Kroppsterapeut™.
Min främsta uppgift som terapeut är att kunna hjälpa dig att balansera och optimera funktionen i rörelseapparaten (muskler och leder) och de fysiologiska funktionerna i kroppen (matsmältning, hormonsystem, immunförsvar, etc) som har en stressrelaterad grund.

Det grundläggande verktyg jag använder i mina behandlingar kallas för Muskeltestning och är ett sätt att kommunicera med nervsystemet för att utifrån kända symptom hitta orsaker till obalans i kroppen.
Testerna görs genom att göra ett mjukt tryck på armar eller ben i en viss position och svaret på trycket visar tillståndet i kroppens energisystem och nervsystem.

Balansering kan ske genom olika behandlingar som akupunktur, massage, fysiska rörelseövningar, sacrokraniell terapi, visualisering av känslor, intag av näringspreparat, örter och essenser m.m.

Jag arbetar främst med Sacrokraniell terapi, Manuell Kinesiologi och Stresskinesiologi (OrganPlexus, mfl.) Neuroenergetisk psykologi (NEP) och Akupressur/Akupraktik.

Sedan 2014 arbetar jag som terapeutisk handledare på Svenska Kinesiologi Skolan för att hjälpa och handleda blivade kinesiologer som går en 1-årig yrkesutbildning till kinesiolog.

Min främsta uppgift som terapeut är att arbeta med människor som har stressrelaterade problem och fysiska problem i kroppen, som har sin grund i mental och emotionell stress.


Mina utbildningar:
- Dip. Kinesiolog (Svenska Kinesiologi Skolan)
- Lic. Psykopraktor® (Psykopraktor Akademin/Psychopractor Academy)
- Emotionell Kroppsterapeut™ (Svenska Kinesiologi Skolan)
- Cert. Massageterapeut (Medicinskt Kursforum, Branschrådet Svensk Massage)
- Mjuk Kiropraktik & Osteopati (Ackermann College)
- Hälsovägledare (Tärna Folkhögskola)
- Kostrådgivare (MF Hälsoutbildningar)
- Reiki


 Daisy Intisdotter


Intisdotter Corpozense - Daisy Intisdotter

Address: Slakterigatan 10 - 1 tr, 721 32 Västerås, Sweden

Email: info@intisdotter
 Ι Start Ι Daisy Ι Behandlingar Ι Länkar och Facebook Ι Email Kontakt Ι Karta & Adress Ι